Pozsony: nyilvánosan lehet regisztrálni az oltásra

A Szent Mihály Egyetemi Kórház hétfőn a széles nyilvánosság előtt is megnyitotta a regisztrációt az új koronavírus elleni oltásra.

A kassai (Košice) speciális kórházban február 1-jén indul a regisztráció.

A nyilvánosság a www.korona.gov.sk oldalon keresztül kérhet időpontot. „Bízom benne, hogy ez a lépés is meggyorsítja a világjárvány elleni küzdelmet, és segít visszaterelni az életet a normális kerékvágásba” – mondta Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter.

A Szent Mihály Kórház olyan speciális kórház, amely a belügyminisztérium és a védelmi minisztérium egyes osztályai számára biztosítja az egészségügyi ellátást. Az intézet úgy határozott, hogy nem csupán az egyes minisztériumok alkalmazottai, hanem a széles nyilvánosság körében is megkezdi a vakcinázást. „Jelen helyzetben nincs idő a habozásra és a hosszadalmas vitákra. A kórházaink szinte azonnal meg tudják kezdeni a vakcinázást” – közölte Branislav Delej, a kórház vezérigazgatója.

Forrás: TASR, bumm.sk

V4 Panoráma | Pannon Hírnök 

 


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek