Obszcén szavakkal illette a „művésznő” Orbán Viktort

A karantén látszólag nem tesz jót Sárosdi Lillának.

A mélyliberálisok kedvenc színpadi embere, aki a közelmúltban egy Hitler-paródiával vetette észre magát, szerdán elérhette jelen állapotának mélypontját, ugyanis egy szlovákiai eseményről szóló hírről is Orbán Viktor jutott az eszébe. (Figyelem, nyomdafestéket nem tűrő szavak következnek!)

„Na ez vár rátok is, kívánom szívemből ti g*ci maffiòzòk Orbán es a barnanyelvű “INASAID”is húztok be a börtönbe szépen sorba, közeleg az elszámoltatás felemelő pillanata!” – írta a „művésznő”.

Majd a már jól ismert vágyvezérelt gondolkodásban eresztette ki fejéből a gőzt: „JÒL FOG ÁLLNI AZ ENYVES KEZETEKEN A BILINCS! YEAAAHHHH DE VÁROM MÁR!” Talán azért, mert nagyon internacionális környezetben van, talán azért, mert éppen ezt találta meg először zavart lelkiállapotában, mindenesetre a bejegyzés végére még tett egy középső ujj felmutatást is.

Az eredeti poszt itt olvasható.

Ismeretes, ő volt az, aki a közelmúltban durván nekiment Szarvas Józsefnek azért, mert az SZFE-n vállalt állást, trágárságban tobzódó videója még a rajongóiban is kiverte a biztosítékot.

HírMix | PannonHírnök 

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek