Oh, boy! – KEDDveskönyvem

Egy festés kellős közepén, tévé és internet nélkül ücsörögtem a nappalink kanapéján, a szoba közepén lévő ruhás zsákokat és könyves dobozokat nézegettem. Mind az én holmim volt, a lehető leglehetetlenebbül elrendezve. Az Oh, boy! című könyvet tudtam legkönnyebben kivarázsolni a dolgaim közül, és nem bántam meg. Egy délután alatt elolvastam, még enni is elfelejtettem közben.

A történet árvaházbeli testvérekről szól: egy tizennégy éves fiúról, aki érettségire készül, egy lányról, aki fiatalabb, de egy osztállyal ő is fentebb tanul, mint a korában szokás, és egy pici kislányról, aki nem okos ugyan, de nagyon szép. Ők hárman szövetséget kötnek, miszerint csakis és kizárólag együtt vihetik el őket nevelőszülők.

A képbe kerül két lehetséges rokon: egy huszonéves, link, meleg, drogos srác és egy csak névileg rokon nő, akinek csak a legkisebb, cuki lányka kell.

A történet tele van tabutémákkal, melyeket a fiatalok arcába tol Murail, de jól teszi, mert foglalkozni kell velük. A történet tele van sok-sok szeretettel, áldozattal és… kompromisszumokkal vegyített happy enddel.

Ha valaki elolvasná, a Könyvmolyképző Kiadó webshopjából megvásárolhatja INNEN.


Hasonló cikkek