Oktoberfest Sörfesztivál Zalaegerszegen

sörfeszt

Most hétvégén – október 10-12. között –  kerül megrendezésre a IV. Oktoberfest Sörfesztivál Zalaegerszegen, a Városi Sportcsarnok előtti tér és a Zala Pláza parkoló területén.

Pénteken fellép többek között a Childen of Distance, a Deniz, a Sramli Kings, este pedig sörivó versenyeken is részt vehetnek az érdeklődők. Bajor és magyar népművészeti ruhában érkezőknek pedig ajándék pereccel kedveskednek a szervezők.

Szombaton délben sörpingpong, majd az I. zalaegerszegi sörolimpia kerül megrendezésre, a sörkedvelők örömére. Este 6 órakor óriás kivetítőn követhetik a focirajongók, a Románia-Magyarország EB selejtezőt. Hét órakor pedig Zorán nagykoncert lesz a Városi Sportcsarnoknál. Szombaton a magyar válogatott és a ZTE mezben érkezőknek jár meglepetés ajándék.

Vasárnap délelőtt csülökpörkölt főzőversenyt és fogathajtást is rendeznek, este pedig fellép a Road, majd az Ossian. Szombaton és vasárnap 2 órától pedig a Vöröskereszt sátrában véradásra is lesz lehetőség.

IV októberfest sörfesztivál

A koncertek mellett minden nap vidámpark, játszóházak, kézműves és import sörök várják az idelátogatókat, valamint 12-20 óráig őszi vásárt rendeznek, ami mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítást foglal magába. Helyi kistermelők, vadászok, fazekasok, borászok és autókereskedők is részt vesznek a vásáron


Hasonló cikkek