Öngyilkos lett egy 49 éves férfi Nagymegyeren miután kiderült, pozitív lett a koronavírus-tesztje

A Joj TV információi szerint önkezével vetett véget életének egy 49 éves nagymegyeri férfi. A csatorna úgy tudja, tettét az motiválhatta, hogy kiderült, koronavírusos.

A tévé több helyi forrás alapján azt állítja, az elhunyt férfi több ismerősének is elmondta, pozitív lett a vírustesztje. Egyik barátjának azt mondta a telefonba, a vírus olyan válfaját kapta el, amely lassú, de biztos halálhoz vezet. Az hiába magyarázta neki, hogy a gyorsteszt pozitív eredménye még semmit nem jelent, nem segített.

Az ismerős a telefonbeszélgetés után értesítette a hatóságokat, de már így sem sikerült időben kiérni a helyszínre. A férfi agyonlőtte magát.

A rendőrség csak annyit árult az esettel kapcsolatban, hogy az idegenkezűséget egyértelműen ki lehet zárni.

A helyi mentőállomás munkatársait nem értesítették arról, hogy az áldozat beteg lehet, nem használták az ilyenkor szükséges védőfelszerelést, így most mindannyian karanténba kerültek. A tervek szerint az összes munkatársukat is letesztelik, a kiérkező rendőröket azonban jelen állás szerint nem. A rendőrségi szóvivő szerint ők biztonságos távolságban maradtak.

Forrás: ma7.sk

Fotó: pixabay.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek