Önmaga ellen fordult az anyagyilkos férfi

Brutális módon meggyilkoltak egy háromgyermekes édesanyát Somorján. Az ukrán származású nő férjét gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével. A 37 éves férfit őrizetbe vették, majd cellájában öngyilkosságot kísérelt meg, ezt követően kórházba szállították.

Somorja városa Facebook-oldalán újabb részleteket közölt a tragikus eset kapcsán. „Az ukrán származású nő testén számos olyan zúzódásos sérülést találtak, amelyek a helyszínen halálát okozhatták. A halálok pontos megállapítására elrendelték a törvényszéki boncolást” – írták.

A nyomozók letartóztatták a 34 éves nő férjét, aki ezt követően, a rendőrségi cellában öngyilkosságot kísérelt meg. Ennek körülményeit belső vizsgálattal fogják tisztázni. A vizsgálótiszt javasolta őrizetbe vételét; egészségi állapotára való tekintettel a trencséni kórházba szállították. Hozzátartozó sérelmére elkövetett emberölés bűntettéért a törvény 20-25 év, illetve életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását teszi lehetővé.

Forrás: bumm.sk

Kiemelt kép: Facebook / Somorja városa

V4 Panoráma | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek