Óriási razzia Dunaszerdahelyen

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) összesen 31 épületet kutatott át Dunaszerdahelyen és a járásban.

A rendőrség a Facebook-oldalán tette közzé az információt, hogy a NAKA terrorellenes egysége és további hatósági személyek, rendőrök összesen 150-en razziáztak a Dunaszerdahelyi járásban. 17 lakó és 14 további épületet kutattak át szélsőséges bűncselekményekkel összefüggésben.

A rendőrség az alábbi videót is közzétette, melyben a “Felvidéki Harcosok” és a “Hooligans Dunaszerdahely” feliratok is megjelentek.

Rozsiahla policajná akcia

MIMORIADNE: ROZSIAHLA POLICAJNÁ AKCIAPríslušníci národnej protiteroristickej jednotky NAKA v súčinnosti s ďalšími útvarmi polície v celkovom počte 150 policajtov vykonali v okrese Dunajská Streda 31 prehliadok (17 domových, 14 iných priestorov) v súvislosti s extrémistickou trestnou činnosťou. Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia dovolí. Video bude zverejnené dopoludnia.Fotografie nájdete v predošlom statuse.

Közzétette: Polícia Slovenskej republiky – 2018. november 19., hétfő

Forrás: Facebook, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek