Országjárása során több embert megfertőzhetett a koronavírusos Dobrev Klára

Az elmúlt pár napban számos helyen megfordult Gyurcsány Ferenc felesége, aki az egyeztetések során a maszkról is megfeledkezett. Mint arról a tegnapi napon a 888.hu is beszámolt, Dobrev Klára koronavírusos lett, erről maga a DK-s képviselő számolt be Facebookon közzétett bejegyzésében pénteken.

Gyurcsány Ferenc felesége ezt megelőzően azonban számos településen járt a koronavírus-járvány harmadik hulláma közepette, és közben több baloldali politikussal is védőmaszk nélkül egyeztetett.

A Mandiner utánakeresett, hogy Gyurcsányné hova utazott el, és kikkel találkozott országjárása során. Első állomása Szeged, azon belül is Botka László irodája volt. Ezt követően Szombathelyen, Nemény András polgármesternél is megfordult, de egyeztetett Czeglédy Csabával is, majd Dunaújvárosban, a helyi jobbikos vezetésnél is látogatást tett. De látható volt a tatabányai polgármester társaságában is.

Dobrev Klára a Botka Lászlóval, Nemény Andrással, a tatabányai és a dunaújvárosi jobbikos vezetéssel való tárgyalása közben sem viselt védőmaszkot.

Forrás: Mandiner/888.hu

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek