Oscar-díjas színész lehet a Star Wars 8 gonosza

A Variety írja, hogy már javában zajlik a Star Wars 8 szereplőválogatása, és az egyik gonosz figurára Benicio Del Torót szemelték ki maguknak az alkotók. Arról, hogy a 48 éves, Oscar-díjas színész pontosan kit játszana a filmben, természetesen egyelőre semmit nem tudni. Del Toro tavaly egy másik szuperprodukcióban is feltűnt: A galaxis őrzői-ben ő alakította a Gyűjtő nevű excentrikus fazont.

 

A Deadline újságírója rögtön azon kezdett el kombinálni, hogy ha új gonoszt hoznak be a nyolcadik részben, az azt jelentheti, hogy Az ébredő Erő negatív karakterei (tehát Hux generális – Domhnall Gleeson, Phasma kapitány – Gwendolyn Christie, Kylo Ren – Adam Driver) közül valamelyik nem marad majd életben a film végére.

 

Az egyelőre hivatalos cím nélküli Star Wars 8-at a Looper – A jövő gyilkosá-t és a Szélhámos fivérek-et is jegyző Rian Johnson rendezi, és ő írta a forgatókönyvet is. A film forgatása jövő év elején kezdődik, a bemutató 2017. május 6-án lesz. Addig még két Star Wars-filmet láthatunk a mozikban: idén decemberben Az ébredő Erő alcímű hetedik részt, jövő decemberben pedig a Rogue One című Antológia-filmet, amit Gareth Edwards (Godzilla) rendez az Oscar-jelölt Felicity Jones főszereplésével.

http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20150711-a-star-wars-rajongok-sirni-fognak-a-gyonyortol-star-wars-az-ebredo-ero-carrie-fisher-harrison.html


Hasonló cikkek