Összefogás indult a fiatal csallóközi lányért, aki súlyos autóbalesete után kómába került

Az elmúlt napokban gyűjtés indult a 22 éves ekecsi lány, Réka megsegítése céljából, aki súlyos autóbalesete után kómába került. A kezelések költségeinek fedezése céljából egy Facebook-csoportot is létrehoztak, amelyben licitálni és felajánlani is lehet.

Molnár Réka egy autóbaleset következtében kómába került. Három hónap elteltével ébredt fel, de azóta is egész napos felügyeletre van szüksége. Gyomorszondán keresztül táplálják, mozgása ágyhoz kötött. Egyelőre csak a jobb oldalával képes mozogni, de már a bal oldalával is érez.

Mindenre és mindenkire emlékszik, de beszélni egyelőre nem képes, csak az igent és a nemet tudja mutatni. Ahhoz, hogy ismét képes legyen beszélni és mozogni, költséges rehabilitációkra van szüksége, amelyeket nem vagy csak részben támogat a biztosító.

A családja arra kér minden jószívű embert, hogy ha tehetik, támogassák Rékát, hogy ismét egészséges, boldog és teljes életet élhessen.

Réka gyógykezeléseinek költségeihez az alábbi számlaszámon lehet hozzájárulni, akár néhány euró is nagy segítség számukra ebben a helyzetben: SK61 6500 0000 0000 9613 1397

A jó szándékú emberek az Összefogás Réka gyógyulásáért néven a Facebookon licitálhatnak és felajánlhatnak kézműves vagy egyéb termékeket, szolgáltatásokat, értéktárgyakat, süteményeket, tortákat, könyveket, ruházatot, illetve bármit, aminek mások hasznát vehetik.

A felajánlott összeget egyenesen Réka kapja, a csoporthoz bárki csatlakozhat.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek