Összehangolt támadás a KMKSZ elnöke ellen

A fentebbi címmel közöl megdöbbentő hírt a Kárpátalja.ma. A hírportál szerint az Ukrán Biztonsági Szolgálat november 30-án razziát tartott a Brenzovics Lászlóhoz, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökéhez köthető intézményekben.

Fegyveresek érkeztek a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, az Egán Ede Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ Jótékonysági Alapítvány épületébe, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség ungvári székházához, és Brenzovics László lakásához is – áll a tudósításban.

A lap felhívja a figyelmet a magyarellenes cikkeiről ismert madyar.info írására, mely „nem kevesebbel, mint hazaárulással és kárpátaljai autonómiatörekvéssel vádolja a politikust”.

Azt írják, hogy a rendvédelmi szerveknek vitathatatlan bizonyítékuk van Brenzovics László Magyarország javára történő ukránellenes tevékenységére. A korrektséget hírből sem ismerő portál korábbi lejárató cikkeket, kommenteket hoz fel a „megalapozott gyanúalátámasztásaként – szögezi le a Kárpátalja.ma.

forrás: karpatalja.ma


Hasonló cikkek