Oszkó Péter: Márki-Zay futóbolond

Miközben a tények önmagukért beszélnek, közösségi oldalán kritizálja Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere Márki-Zay Pétert. Egyik interjújában elhangzottak miatt. Szerinte a figura csak zavart kelt a baloldalon.

A balos média ugyanakkor Karácsonyt elfelejtve máris sztárolja a miniszterelnök-jelöltségért hajtó szereplőt.

Oszkó Péter így fogalmaz: „Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé, majd 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészség vegzálásait, akik minden egyes általam aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk, felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad. Az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember nem hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért.

Az interjú pikantériáját amellett, hogy abban Márki-Zay sok témáról, így a melegségről, a rasszizmusról, Dobrev Kláráról is élesen fogalmaz, az adja, hogy a kérdező az a Juhász Péter, aki pályafutás során maga is számos botrányba keveredett már, egészen politikai ellehetetlenüléséig.

A baloldali média azonban nem vesz tudomást a Karácsony helyére lépő Márki-Zay hibáiról, és rögtön sztárolni kezdte az új jelöltet.

444.hu máris részletesen adja közre azokat a részleteket, amelyek miatt Oszkó futóbolondnak nevezte.

Forrás: Magyar Nemzet

 


Hasonló cikkek