Öt jármű ütközött a sűrű ködben az M5-ösön

Négyen sérültek meg abban a balesetben, amikor összesen öt jármű ütközött össze a sötétben és a sűrű ködben az M5-ös autópályán, a hetényi pihenő közelében.

Szeged felé haladt a szerb kamion, amikor hátulról egy török vendégmunkásokat szállító Audi fékezés nélkül belecsapódott. Az Audit vezető férfit a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, míg egy férfi és egy női utas pedig a saját lábán szállt ki a totálkárosra tört autóból. Mindhárom személyt a mentők kórházba szállították.

A baleset miatt feltorlódott kocsisor miatt egy harmadik autó néhány száz méterrel távolabb a belső szalagkorlátnak ütközött, itt egy személy megsérült. Majd ennek a járműnek egy kamion, annak pedig ismét egy másik autó ütközött. A két baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a Szeged felé vezető oldalon Kecskemét térségében, az M5-ösön.

A rendőrség honlapján azt közölte: befejeződött a balesetek helyszínelése a hetényi pihenőhely térségében. Mint arról korábban beszámoltak, az M5-ös autópálya 76.500-as és a 77.500-as kilométere között, Hetényegyháza térségében két közúti közlekedési baleset is történt kora reggel, közel egyidőben, egymástól függetlenül.

Révhegyi Andrea

 

Forrás: hiros.hu

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek