Öten sérültek meg Nagyszarva és Keszölcés között egy balesetben

A szlovákiai járási tűzoltóknak és mentőszolgálatoknak szerdán is akadt dolga, ezúttal Somorja körzetében. Szerdán késő délután alilg másfél óra leforgása alatt az 506-os útra, a Nagyszarva és Keszölcés közti útkereszteződéshez, valamint a már Szenci járásban fekvő, de Somorjához közel eső Erzsébetmajorba (Alžbetin dvor – Annamajor/Miloslavov része) is riasztották őket egy-egy több sérülttel járó közúti balesethez.

A Szenci járás határán történt a korábbi baleset, melyhez a somorjai egységeik vonultak ki. Itt két személykocsi ütközött Erzsébetmajor belterületén. Ennél a balesetnél hárman sérültek meg, egy édesanya és két kisgyermeke.

Szűk másfél órával később már jött is a következő riasztás, egy súlyosabb balesethez, az 506-os út Bacsfa és Felbár közti szakaszához, a Nagyszarva és Keszölcés felől érkező utak kereszteződéséhez. Itt egy ukrán munkások által vezetett autó nem adott elsőbbséget a főúton haladónak, a karambol következtében a másik autó berepült a kukoricásba. Előbbiben hárman, utóbbiban ketten utaztak, mindenkinek szüksége volt a mentők segítségére, a szabályosan közlekedő kocsiban utazó fiatal hölgy viszont súlyosabban megsérült.

Az egyik járműből nagyobb mennyiségű üzemanyag folyt ki ennél a balesetnél, azt a Somorjáról, illetve Dunaszerdahelyről odaérkező tűzoltók semlegesítették. Emellett elvégezték a járműveken a tűzbiztonsági intézkedéseket.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek