OZONE MAMA koncert először Szombathelyen

Az Ozone Mama dinamikus és könnyen befogadható rockzenét játszik. Remek dalaik modern felfogásban adják vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Zenéjük egyedi, energikus, hazai és nemzetközi elismerést egyaránt kivívó, színpadi produkciójuk pedig az átlagból kiemelkedően látványos.

Debütáló lemezükkel (The Starship Has Landed) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk Freedom EP címmel 2013 tavaszán látott napvilágot. A korongot indító ‘Go’ az MR2- Petőfi Rádió rotációjába került, az amerikai WMMT és ClassX, valamint a kanadai CFRE rádiók pedig az említett ‘Go’-n kívül a ‘The Juggernaut’-ot is folyamatosan játsszák.

‘I Really Care’ című daluk megjelent az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakmai lap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén. A 2013-as Hard Rock Rising világméretű zenei vetélkedőn hazánk legjobbjaiként a nemzetközi mezőnyben is rendkívül népszerűek voltak.

A csapat a 2015 szeptemberében Sonic Glory címmel megjelent nagylemezét ősszel és télen hazai turnéállomásokon mutatja be a közönségnek, tavasszal pedig – az idei dán és osztrák bulik után – további európai klubokban és fesztiválokon is bemutatkozik, illetve eleget tesz amerikai meghívásoknak is.
ozone-mama
Az együttes frontembere a lendületből csillagos ötös Székely Márton énekes, gitáros poszton a banda zenei agya Gábor András. Basszusgitáron a világjáró Dobos Gergely, a dobok mögött pedig a csapat legifjabb rocktitánja, Gulyás Máté.

Most először mutatkoznak be Szombathelyen a Cseh Tamás Program támogatásával a Szerda Esti Akusztik programsorozat keretében december 9-én szerda este 8 órától az AGORA-Művelődési és Sportház aulájában.


Hasonló cikkek