Pedagógókusokat és nevelő-oktató munkát segítőket díjaztak Kecskeméten

Az év pedagógusa elismeréssel idén 15 nevelőt díjaztak, de idén először elismerő díjakat kaptak a nevelő-oktató munkát segítő munkatársak is ezzel a tankerület elismerte az ő munkásságukat is.

Az ünnepélyes tanévzárók az iskola tanulóinak műsorát követően Pálfi Tamás, a tankerület megbízott szakmai vezetője köszöntötte a meghívott pedagógusokat, intézményvezetőket. Elmondta, hogy a Kecskeméti Tankerületi Központ a 2018/2019. tanévben alapította az Év pedagógusa díjat a kimagasló nevelő-oktató munkát végző pedagógusok elismerésére. A díjazottak személyére az intézményvezetők tesznek javaslatot.

Díjazták Adamik Zoltán Ferencet, a  Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola testnevelő tanárát, Bogárné Csányi Gabriella Irént, a Tiszakécskei Móricz Zsigmond Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola matematika-fizika szakos tanárát és Cseh Évát, a Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanítójának munkáját. Elismerést vehetett át Csollár Géza, a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola biológia-kémia szakos tanára, Dologné Kovács Izabella, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézménye iskolapszichológusa, Domonyiné Borbényi Katalin, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kiskőrösi Tagintézménye gyógypedagógusa.Szintén az év pedagógusa lett dr. Debreczeni Józsefné, a Kodály iskola magyar-történelem szakos tanára, Fábián István Gáborné és Feketéné Kiss Éva, a  Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola tanítói, Gevicser Gyula, a Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola földrajz-rajz szakos tanára, Kanyó Lászlóné, a Kecskeméti EGYMI gyógypedagógusa, Kecskésné Marthi Marianna, a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Móra Ferenc Általános Iskolája tanítója és tagintézmény-vezetője, Reiter István, a Kecskeméti Katona József Gimnázium matematika-kémia szakos tanára, Reiterné Makra Zsuzsanna, a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium matematika-kémia-számítástechnika szakos tanára és Szliváné Rab Mária, a  Kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola matematika-kémia-informatika szakos tanára.

Nem feledkezhetünk meg a pedagógiai munkát segítő munkatársakról sem, közülük Csikós Sándorné, a Jakabszállás-Fülöpjakab Általános Iskola iskolatitkára, Mészáros István, a Petőfiszállási Petőfi Sándor Általános Iskola karbantartója, Szabóné Domján Ilona, a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola iskolatitkára, Varga Gabriella, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola iskolatitkára és Vörös Róbertné, a Kecskeméti EGYMI gyógypedagógiai asszisztense vehette át elismerését az ünnepség keretein belül.

Ezen felül még díjazták a nyugdíjba vonuló pedagógusokat is. Utolsó tanévét zárta Balogné Nagy Zsuzsanna, Lovrity Sándorné, Mészáros Katalin  és Pintér Julianna.

Forrás: Baon.hu

Minden díjazottnak gratulálunk!

Prokop S. Krisztina


Hasonló cikkek