Pihenőparkot építettek Balástyán

Befejeződtek a munkák, átadták a játszóteret is, nagy kaland várja a kicsiket és szüleiket

A játszóvár remek kikapcsolódást nyújt 3 év feletti gyerekeknek. A sok funkcióval ellátott, örömteli mozgást biztosító komplexumot már birtokba is vehetik a kicsik. Az átadás és a beszerelés előtt is teljesen leellenőrizték a szakemberek, hogy elkerüljék a baleseteket. A játszóvár biztonságos, ám a gyermekek ott is szülői felügyeletet igényelnek.

Balástya Önkormányzata a 2021/2022 évi helyi sajátosságú közfoglalkoztatási mintaprogram nyertes pályázatának köszönhetően szerezhette be a játékkomplexumot. Már nagy szükség volt rá, hogy a legkisebbek – és természetesen a településre látogató családok – biztonságosan élvezhessék a nyári szabadság pillanatait.

Mindenféle kalandban része lehet annak a bátor kis felfedezőnek, aki beveti magát ebbe a toronyrengetegbe: felmászhat a meredek mászófalon, és már akár le is csúszhat a csúszdán. Továbbmászhat persze az acélbetétes kötél-mászófalon is, ekkor a középső házikóba érve megpihenhet a napocska, a felhő vagy akár a kis virág árnyékában. Ezen a játékon lehetőség van csövön át bujkálni, OXO logikai játékkal játszani és hintázni. Minden adott ahhoz, hogy a gyermek biztonságosan, egy játékon belül minden porcikáját átmozgatva igazán jól érezze magát – írja a kistelekijaras.hu bemutatva Balástya új attrakcióját.

A mini kalandpark máris nagy érdeklődésnek örvend a helyiek körében.

Farkas Cs. Tekla

Facebook


Hasonló cikkek