Piros lap, mentőhelikopter és DAC-blama Komáromban

Szerdán az emberhátrányban játszó komáromiak 0:0-s rendes játékidőt követően büntetőkkel verték 4:3-ra a DAC futballcsapatát a Slovnaft Cup 3. fordulójában.

„Ennyien még talán sosem voltak itt.ˮ Ezt a mondatot nemcsak a sajtószektor körül forgolódó szervezőktől, hanem sok szurkolótól is hallhatta az ember a komáromi stadion környékén tegnap délután. Nem véletlenül, 1981 után ismét tétmeccsen vendégeskedett a liláknál a DAC.

A szeles, borús időben senkinek nem akadt kedve nagyobb szurkolásra az 1250 nézőből. Mind a komáromi, mind a DAC-drukkerek dobjai csak néha-néha szólaltak meg.

Komoly sérülés is volt, majd tizenegyesek döntötték el a végeredményt. „Njiéért nagyon súlyos állapotban jött a mentőhelikopter, annak ellenére, hogy stabil állapotban volt, volt vérnyomása és tudott kommunikálni. Érsekújvárba vitték, és az orvosok szerint egészen biztosan meg kell, hogy műtsék” – mondta védencéről a meccs után Németh Antal, a DAC vezetőedzője. A kiesés nagyon nagy probléma a klub életében, hiszen komoly terveik voltak a kupában.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek