Pozsonyi vadnyugat… – Fejbe verték, mellbe rúgták, beleesett a Dunába

Garázdasággal gyanúsítja a fővárosi rendőrség Gergor L.-t (18), aki szombaton este egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfival megtámadott a Duna-parti sétányon egy 28 éves férfit, aki az erőszakos támadás végén a Dunába zuhant.

A rendőrség értesülése szerint, a támadás a Duna-parti sétányon – a bevásárlóközpont és az Öreg-híd között – történt, ahol a két támadó többször fejbe ütötte a károsultat, mire az elszaladt előlük az Öreg-híd irányába. Az egyik támadó azonban a menekülő nyomába eredt, és amikor utolérte, mellbe rúgta őt, aki ezt követően elveszítette az egyensúlyát és beleesett a folyóba.

“A sértettet szerencsére nem érte olyan sérülés, amely miatt orvosi segítségre szorult volna.” – közölte a TASR-rel Veronika Martiniaková, pozsonyi kerületi rendőrségi szóvivő.

Az erőszakos fiatalembert bűnrészességben elkövetett garázdasággal gyanúsítja a rendőrség, amelyért 3 évig terjedő szabadságvesztésre ítélheti a bíróság.

Forrás: tasr, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek