Programokkal várja a tavaszt Nagylak

A Csongrád – Csanád megyei település önkormányzata aktivitásra ösztönző közösségi programokkal várja a tavaszt. Farsangolással nyitottak

A jó időt már mindenki nagyon szeretné üdvözölni a községben. Ezért a gyerekek örömére farsangi mulatsággal nyitották meg az idei tavaszi programsorozatot, ami egészen április közepéig tart. A polgármester reméli, hogy az érdekes eseményekkel, előadásokkal, húsvéti készülődéssel és kincsvadászattal kicsik és nagyok kedvében járhatnak.

A programoknak elsősorban az a célja, hogy a település lakosságát újból összehozzák, a fiatalokat elmozdítsák a különböző okos eszközök elől. Éppen ezért  tavaszváró programok helyszínén sportolási lehetőségek is várják a nagylakiakat.

Nagylakon egyébként is fontos a közösségi erő. A községvezetés ennek érdekében pályázatokat is keres, hogy minél több olyan elemmel gazdagodjon a település, ami  a mozgást, a családokat és a baráti együttléteket szolgálja. Ilyen szempontból egyre népszerűbb a játszótér és a fitneszterem is.

Farkas Cs. Tekla

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon

 


Hasonló cikkek