Puhói diszkós lövöldöző – 25 évet is kaphat

Akár 25 éves szabadságvesztéssel járó büntetést is kaphat az a férfi, aki szombaton hajnalban egy horóci (Horovce – Puhói járás) szórakozó helyen agyonlőtt egy embert, másik kettőt pedig súlyosan megsebesített.

A férfi elmenekült a helyszínről, és néhány óráig szökésben volt, később azonban a rendőrségnek sikerült őrizetbe vennie.  Martin C.-t a rendőrség ma tiltott fegyverviseléssel és fegyverekkel való üzleteléssel, valamint gyilkossággal és gyilkossági kísérlettel gyanúsította meg.  Az ügyben a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) folytat nyomozást.

Az incidens egy halottat és két sebesültet követelt, a valószínűsíthető elkövetőt egészen délig kereste a rendőrség. A horóci lövöldözésben egy embert életét vesztette, másik kettőt pedig válságos állapotban a trencséni és a vágbesztercei (Považská Bystrica) kórházba szállítottak.

Forrás: ma7.sk

Fotó: facebook/PolíciaSR


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek