Reagált Márki-Zay: Vásárhely marad az otthona

Ahogy korábban írtuk, felvetődött a kérdés, vajon elköltözött -e Hódmezővásárhely polgármestere a városból. Miután egy bírósági tárgyaláson, ahol vádlottként volt jelen, kiderült: megváltozott az állandó lakcíme, elindultak a találgatások. 

A városvezető végül reagált a felröppenő hírekre, miszerint szándékosan tartotta titokban a változást, és lehet, hogy már nem is vásárhelyi, ráadásul azt sem tudni, miért ment el, követte-e a családja.

Nem költöztem a fővárosba, de van lakcímem Budapesten is. Ha Budapesten van valami dolgom, akkor tudok élni ezzel a lehetőséggel. Másrészt ha bármikor beperel valaki, akkor a budapestin és nem a Csongrád megyei bíróságon lesznek a perek. Csongrád megyében folyamatosan koncepciós perek zajlanak ellenem – mondta Márki – Zay Péter a delmagyar.hu-nak.

Ezek szerint a politikus számít arra, hogy a jövőben lesz még dolga a bírósággal. Ám az a kérdés legalább tisztázódott, hogy hogyan is vezeti majd tovább a települést: Vásárhely marad az otthona, valójában tehát nem költözött el.

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek