Rebrov: Nem gondolom, hogy rizikós eredmény lenne a 2-1

Kedden utazott el a Ferencváros a bulgáriai Razgradba, ahol szerdán este játssza a Ludogorec elleni BL-visszavágót a magyar csapat, melynek edzője, Szerhij Rebrov és kapusa, Dibusz Dénes is részt vett a szokásos, meccs előtti sajtótájékoztatón.

 

„Ugyanazok az esélyek most, mint az első mérkőzés előtt volt – idézi a fradi.hu a trénert, aki az esélyekről beszélt először a média munkatársainak. – Az odavágó csak az első félidőnek volt tekinthető, most várjuk a visszavágót, ahol 50-50 % az esélye a két együttesnek. Sok mérkőzését láttuk a Ludogorecnek a tavalyi szezonból is, ezért tudjuk, hogy nem feltétlen az volt az igazi arca, amit mutatott múlt héten. Hideg fejjel kell játszanunk, ez nagyon fontos.”

 

A 45 éves Rebrov elmondta azt is, már sokkal jobb információkkal rendelkeznek a bolgár csapatról, mint az első mérkőzés előtt, amire a videók alapján nem volt egyszerű felkészülni.

 

„Nem gondolom, hogy rizikós eredmény lenne a mostani – utalt a 2-1-es ferencvárosi győzelemmel véget érő találkozóra. – Hasonló a helyzet, mintha mondjuk, 1-1 lenne az állás. Kis előnyünk van csak. A Ludogorec pedig biztosan sokkal agresszívabb lesz, ezt tudjuk jól.”

 

A Ferencváros stadionjában játszott találkozón jól védő Dibusz Dénes kiemelte, a Ludogorec minden játékosára jól fel vannak készülve:

 

„biztos, hogy nagy erőkkel fog támadni a hazai csapat, az első találkozón is voltak olyan periódusok, amikor fölényben volt. De nagy ziccerük talán nem volt. Ha betartjuk az edző utasításait, végig koncentrálunk, és minden játékosunk a megfelelő pozícióban van, akkor le tudjuk zárni a területeket. Ezzel pedig nehézzé tehetjük a bolgárok dolgát”.

 

A Ludogorec-Ferencváros BL-selejtező visszavágóját az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti szerdán 19:30-től.


Hasonló cikkek