Rekord jutalékbevételt ért el a Duna House csoport az első negyedévben

A Duna House csoport 4,2 milliárd forint rekord jutalékbevételt ért el franchise ingatlanközvetítésben az első negyedévében, 23,5 százalékkal többet, mint egy évvel korábban – közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

    A tájékoztatás szerint Magyarországon 25,8 százalékkal, Lengyelországban 6,8 százalékkal nőttek a jutalékvolumenek éves szinten. Az Olaszországban a felvásárolt Realizza hálózat 105 millió forint jutalékot generált.
A csoport saját iroda szegmens jutalék volumenei is rekord szintre ugrottak, 28,8 százalékkal 631 millió forintra. Magyarországon a jutalékbevételek éves szinten 78,2 százalékkal nőttek, 337 millió forintra.
A csoport által közvetített hitelvolumen 174,1 százalékkal 199 milliárd forintra ugrott az első negyedévben, Olaszországban a hitelvolumenek 99,2 milliárd forintot tett ki, a cégcsoport által közvetített hitelvolumen Lengyelországban 78 milliárd forintot, Magyarországon 21,7 milliárd forintot tett ki.
A Duna House részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában kereskedtek. A részvény árfolyama kedden 520 forint volt, a papír minimuma 392 forint, maximuma 555 forint volt az elmúlt egy évben.

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek