Remekül zárták a Sólyompróbát a félegyházi Fénypárducok

Fontos íjászközpont Félegyháza

Kimagasló eredménnyel zárták a négy fordulóból álló Sólyompróbák idei versenysorozatát a KHTK Fénypárducok Íjász Szakosztályának versenyzői, akik négy helyszínen – Pálmonostorán, Kiskunfélegyházán, Hódmezővásárhelyen és Sándorfalván – mérték össze tudásukat.

A négy forduló összesített eredménye alapján két „Sólymot” sikerült elhozniuk. Ifjabb Ben­cze László polcos gyerek fiú kategóriában 1545 ponttal nyerte meg a versenysorozatot. Vasné Köteles Anita polcos felnőtt nő kategóriában lett a legjobb 1554 ponttal.

Pap Dorina pusztai ifi nő kategóriában második helyezett lett, Horváth Anna szintén ebben a kategóriában harmadik helyezést ért el a kilenc indulóból. Vas Tibor polcos felnőtt férfi kategóriában negyedik helyezést ért el a 14 indulóból. Pap Attila a pusztai felnőtt férfiak versenyében a 11. helyen végzett, ebben a kategóriában 48-an indultak.

A Fénypárducok csapatának többi versenyzője nem indult mind a négy versenyen, de az egyes megméretéseken szépen teljesítettek. Külön öröm a szakosztály számára, hogy ebben az évben nemcsak versenyzőként vettek részt a Sólyompróbák sorozatban, hanem szervezőként is, hiszen a félegyházi versenyt a Fénypárducok szervezhették meg – írja a BAON.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | PannonHírnök

Facebook 


Hasonló cikkek