Rendezvénnyel készül a barátság napjára Szegvár

Július utolsó napján, 31-én a barátság világnapja alkalmából, családi napot tartanak a településen. Mindenkit várnak szeretettel, nem csak helyieket és térségbelieket, hanem turistákat is

A barátság az emberi kapcsolatok egyik legszebb példája, ugyanis a barátainkat mi magunk választjuk meg. Éppen ezért alakulhatnak ki életre szóló, igen szoros bizalmi viszonyok barátok között. Emiatt választotta a szegvári Vándorló Szeretet Karitatív Egyesület ezt az alkalmat a családi nap megszervezésére Amely egyébként az első önállóan szervezett eseményük. Ugrálóvárral, csillámfestéssel, palacsintával és vattacukorral várnak mindenkit. A rendezvényen fellép Csatai Gergő, Guinness-világrekorder lufihajtogató. De lesz KRESZ – pálya, népi játszótér és interaktív mese is.

A delmagyar.hu értesülése szerint a belépés és a részvétel ingyenes. Ezzel szeretnék megsegíteni a családokat, hiszen egy-egy rendezvény vagy tábor óriási költséget jelent azok számára, ahol több hasonló korú gyereket nevelnek, vagy egészen egyszerűen anyagi helyzetüket tekintve nem engedhetik meg maguknak az effajta kikapcsolódást.  Ám maga az egyesület is szívesen fogad adományokat. A befolyt összegből pedig Szegvár egyik játszóterére vásárolnak majd egy kisautót formázó játékot.

Farkas Cs. Tekla

Nyitókép: Vándorló Szeretet fotója


Hasonló cikkek