Rendőrök állították meg a részegen vezető Lukáš Čmelíket Dunaszerdahelyen

Pénteken hajnalban rendőrök állították meg a DAC fiatal focistájának BMW-jét.

Az április közepén 24. életévét betöltött középpályás, Lukáš Čmelík egy BMW-t vezetett a Nagyabonyi úton, amikor megállították a rendőrök.

Az első, majd a megismételt alkoholteszt is pozitív lett, információink szerint 1,5 ezrelék körüli alkoholszinttel. A rendőrségnek ez alapján büntetőeljárást kell indítania ellene alkoholos befolyás alatt elkövetett veszélyeztetés ügyében.

Nagy Krisztián, a DAC futballklub szóvivője későbbre ígért állásfoglalást az ügyben.

Lukáš Čmelík évek óta problémás játékosnak számít a DAC-nál, 2 évvel ezelőtt, 2018 áprilisában Marco Rossi vezetőedző kizárta a csapatból, miután egy edzésen eltörte Cesar Blackman lábát. Az edző elmondása szerint azonban ez már csak a kicsúcsosodása volt addigi viselkedésének. Ezt követően Peter Hyballa edző 2018 októberében adott újra lehetőséget Čmelíknek.

Lukáš Čmelík Zsolnán született, és a helyi MŠK neveltje. Hétéves korától szerepelt a sárga-zöldeknél, végigjárta az összes ifjúsági kategóriát és még csak 16 éves volt, amikor bemutatkozott a felnőtt első ligában. Szerepelt az összes szlovák utánpótlás válogatottban, egészen az U21-ig. A 2016-os évet kölcsönjátékosként a svájci FC Sion élvonalbeli csapatánál töltötte, 2017 tavaszán pedig a lengyel Piast Gliwice együttesénél szerepelt. A 2017/18-as idény előtt igazolt a DAC-hoz, azóta bajnoki mérkőzésen 38 alkalommal lépett pályára, egy gólt jegyzett.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek