Részegen elhajtott nyolcéves kislányával a rendőrök elől

A szlovák rendőrök Vicsápapáti (Výčapy – Opatovce) községben tartottak közúti ellenőrzést, amikor megállítottak két autót. Az egyik kocsi sofőrje azonban rálépett a gázpedálra, és 120 km/órás sebességgel hajtott el a járőrök elől, akiknek végül sikerült megállítaniuk.

A kocsit vezető személy egy 36 éves nő volt, aki két ezrelékes véralkoholszinttel vezetett. A rendőrség tájékoztatása szerint tagadta, hogy alkoholt fogyasztott, részegségét az ablakmosó folyadékra fogta. Az autóban ráadásul vele utazott a nyolcéves kislánya, akit nem kötött le, és gyerekülése sem volt.

A rendőrök hozzátették, hogy a 36 éves nőt Lévára vitték, és függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés vádjával indítottak ellene büntetőeljárást.

Forrás: ujszo.com

Fotó: Rendőrségi felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek