Rendőrre támadt egy fiatal nő Somorján, 5 évre is börtönbe kerülhet

Az agresszív fiatal nő szidalmazta a csendháborítás miatt kiérkező és intézkedő rendőröket, az egyiküket arcul is ütötte. Az elkövetőt hivatalos személy elleni erőszak miatt állították bíróság elé.

Szombaton (október 23.) csendháborítás miatt intézkedtek egy bárban a somorjai rendőrök. „A városi rendőrség kora reggel kérte az állami rendőrség segítségét, mert miközben egy 42 éves nővel beszélgettek, a nő 19 éves lánya vulgáris szavakkal szidalmazta őket, amiért még a rendőrség kiérkezése előtt állítólag bántalmazták a bátyját. A lány ököllel arcul ütötte az egyik intézkedő rendőrt” – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Zlatica Antalová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Felszólították, hogy nyugodjon meg, de hiába. „Folyamatosan szidalmazta a rendőröket, és újra rájuk akart támadni. Kénytelenek voltak megbilincselni és bekísérték a rendőrségre. A megtámadott rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett” – mondta a rendőrségi szóvivő.

A törvény értelmében az ilyen bűncselekmény elkövetője 1-5 évig terjedő börtönbüntetés szabható ki. Az ügyet szupergyors eljárás keretében tárgyalják, a gyanúsított hétfőn már bíróság elé is állították.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: tasr, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek