M70-es: rendőrt gázoltak el

Gépkoicsi hajtott egy várakozó kisbusznak, akkor történt a halálos gázolás. Az áldozat egy rendőr volt, aki éppen ellenőrzött egy járművet.

Halálos baleset történt Csörnyeföldnél szerda hajnalban – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Mint írták, az M70-es autópálya 15-ös kilométerénél, egy pihenőhelyen egy gépkocsi nekihajtott egy út mellett álló kisbusznak. A baleset során az autó egy embert is elgázolt, aki a helyszínen meghalt.

A mikrobusz vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba – olvasható a közleményben. A balesetet okozó sofőr állapotáról nincs információ.

Később a Rendőrségre hivatkozva az MTI azt közölte: egy 41 éves rendőr, Hegedűs Tamás volt a halálos áldozata a közúti balesetnek. A rendőrségi gyászhír szerint a rendőr főtörzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrparancsnoka szolgálatteljesítés közben, közúti balesetben vesztette életét Csörnyeföld közelében.

A 41 éves, zalaegerszegi születésű főtörzsőrmester 2009 óta dolgozott a Készenléti Rendőrségnél. A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában – olvasható a rendőrségi honlapon.

HírMix | PannonHírnök 

Kövessen minket: Facebook 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek