Rockopera bevételével segítik a Covid-árvákat

Közvetített segítség a Regőczi Alapítványnak.

Jótékonysági koncertet rendeznek az István, a király című rockoperából Áder János köztársasági elnök és felesége Herczegh Anita által a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítvány javára.

A legendás rockopera koncertváltozata Feke Pál és társulata előadásában kerül színpadra szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában – közölték a szervezők az MTI-vel. Az István, a király szerzői, Szörényi Levente és Bródy János, valamint a Feke Pál által létrehozott társulat tagjai a koncertből befolyó összeget a Regőczi István Alapítványnak adományozzák.

Áder János köztársasági elnök vasárnap jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával alapítványt hoz létre a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére. Az alapítványt, amely a saját megtakarításukból származó ötmillió forintból indul, Regőczi István katolikus papról nevezték el, aki egész életében árva gyerekekről gondoskodott.

Közvetlenül az alapítás után érkezett a hír, miszerint Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa jelentős pénzösszeggel gyarapítja az alapítvány vagyonát.

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek