Döntőbe jutottak az észak-komáromi röplabda csapat

A Rieker UJS Komárom 3:0-ra legyőzte a Spartak Myjava csapatát múlt hét szerdán, ezzel a komáromi röplabda csapat előtt lehetőség nyílt a címvédésre. Az, hogy a döntőben ki ellen lépnek pályára, eddig még nem derült ki.

A másik elődöntőben az alapszakaszt megnyerő eperjesiek vezetnek 2-1-re.

Az erős csapat elleni győzelem gördülékenyen ment, a közönség hangos buzdításának meg lett az eredménye. Az első két játszma lazább játékkal telt. A harmadik részre feléledt mindkét csapatban az igazi küzdőszellem és egy rendkívül erős meccsnek lehettek szemtanúi azok, akik az észak-komáromi sportcsarnokba látogattak.

A sportrajongók az elődöntős mérkőzésen a sport élményen túl is nyerhettek, mivel a VK Spartak UJS Komárom partnereivel együttműködve tombolával is készült a nézők számára.

Forrás: TASR, bumm.sk

Fotó: Tasr

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek