Sárándi találkozás! Dalok szárnyán című műsorra hívnak szereplőket Sárándra

Nyolcadik éve rendezzük meg november első hétvégéjén Hajdú-Bihar megye 30 települése nyugdíjas csoportjainak találkozóját Dalok szárnyán címmel, ahová egyéni és csoportos fellépőket vàrunk – adta hírül Virágos Lajosné Kozák Anikó a Sárándi Ezüstévek Nyugdíjas klub művészeti vezetője.

A 43 éve alakult klubunknak huszonkét állandó tagja van. Főként népdalokat, nótákat, mutatunk be fellépéseinken, de szerepet kapnak még operettek, és régi világslágerek is, Bugya Ferenc gitárral kísért katona nótáival, valamint pom-pomos táncunkkal is színestjük programjainkat. Legutóbb Berekfürdőn léptünk fel, ahol 9 megye, 112 szereplője szórakoztatta egymást és a fürdővendégeket a hagyományos Országos Nyugdíjas Találkozón a közelmúltban. A fürdőváros évente megrendezett eseményének különlegessége, hogy a nézők még medencében, lubickolás közben is hallgathatják a műsort.

Sárándi kórus Fotó: Kiss Erzsébet
Sárándi kórus (Fotó: Kiss Erzsébet)

Nem is csoda, hogy a három napos esemény közel háromezer nézőt vonzott a népszerű hagyományos találkozó. A Dalok szárnyán műsorra bugyaferencne@t-online.hu címen lehet jelentkezni október 25-ig.

                                                                                    

 


Hasonló cikkek