Schobert Norbi: A zsidók a holokauszt traumája miatt kövérek

Interjút adott a Neokohnnak Schobert Norbert, amelyben a legérdekesebb rész az, ahol a fitneszguru a holokauszttal, és a náci Németországgal kapcsolatosan osztja meg véleményét

„Van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál – mondta Schobert. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik” – tette hozzá. 

Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.”

A fitneszguru arról is beszélt az interjúban, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult a DNS-e, ezért jobban híznak:

„Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja
– fogalmazott.

Forrás: Neokohn/Mandiner

 

 

 


Hasonló cikkek