Segítséget kap az útjavításhoz Maroslele

Bár az önkormányzat folyamatosan pályázik az utak javítására, a rendelkezésre álló források nem biztosítják a  felújítások azonnali elvégzésére. Még mindig vannak olyan területek, amik szinte járhatatlanok. De most érkezik a segítség

Nem pályázati pénz és nem is önerő formájában tudnak majd felújítani jó néhány szakaszt a faluban. Hanem egy vállalkozó felajánlásának hála. A jóakaró saját munkáját és munkagépeit ajánlotta fel a falunak. Mivel helyi lakos, tudja hogy mekkora a probléma, és azon munkálkodik, hogy mihamarabb meg lehessen oldani a gondokat.

Bárdos Péter egyszerűen úgy gondolta, ha tehet valami hasznosat, akkor megteszi. Vállalkozóként egyéb­­ként másutt már végzett ha­sonló munkákat.

Nekünk se közmunkásunk, se megfelelő munkaeszközünk nincs, de van zúzott betonunk, neki meg munkagépe. A jó szándékú felajánlással természetesen nem szeretnénk visszaélni, de reméljük, hogy lesz olyan szakasz, ame­­lyet sikerül így részben vagy egészben feltöltenünk – mondta Drimba a delmagyar. hu-nak

Hozzátette még azt is, hogy örömére szolgál a közösség ereje. A faluban szerencsére nagyon sok példa van arra, hogy a lakók összefognak az önkormányzattal, hogy szebbé, élhetőbbé rendezzék a falut. Van egy öt évre szóló programjuk is, mely során öt kilométernyi útszakaszt szeretnének járhatóvá, korszerűbbé tenni.

Így talán végre a közlekedés is biztonságosabb lesz Maroslelén a jövőben.

Farkas Cs. Tekla

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek