„Senki nem ismeri a lehetetlent” − Auguszt Bárió a Sztárportréban!

A zeneszerző és énekes új dalokkal került vissza a zenei életbe, nemrég pedig egy különleges felkérésnek tett eleget, a produkcióból egy nagyjátékfilm zenéje született meg:

MOSOLYKA – MAJD HEYETT MOST, nagyjátékfilm igaz történet alapján. Főbb szerepekben olyan színészekkel, mint Csuja Imre, Udvaros Dorottya vagy Hais Dorottya.

Az énekes a Sztárportrénak adott interjúban elmondta, hogyan hozta össze az élet Mosolykával, egy kerekesszékes hölggyel, aki annak ellenére, hogy az orvosok azt jósolták neki, hogy nem fog tud járni, olyan életet él, hogy ennek az ellenkezőjében hisz. Férjével, Sankóval egy filmet forgatnak, aki megkérdezte egy rendezvényen az énekest, hogy lenne-e kedve megzenésíteni egy dalszöveget, Auguszt Bárió pedig azonnal tudta, hogy elvállalja.

A zeneszerző itt él a lehetőséggel, hogy párhuzamot vonjon a zenekaruk, az AD stúdió és az ügy között: mind a kettőt olyan dolognak tartja, ahol a lényeg, hogy senki nem ismeri a lehetetlent.

Forrás: Sztárportré.hu


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek