Két ember halt meg a 4-esen

Teljes útzár van a baleset miatt

Közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 11-én 12 óra 40 perc körül a 4-es számú főút 200. kilométerszelvényében – számolt be a rendőrsé. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött, aminek következtében két személy a helyszínen életét vesztette, és többen sérültek, egyikükért mentőhelikopter érkezett.

Fotó: ORFK

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nádudvar és Hajdúszovát felé terelik.

Fotó: Balesetinfó/Mulik Maugli

Korábban az OKF azt írta: két személyautó karambolozott frontálisan a 4-es főút 200-as kilométerénél, Hajdúszoboszló térségében – közölte az OKF. Az egyik gépkocsi a szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott. Az esethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Azt OKF hozzátette: a mentők is a helyszínen vannak.

Mivel teljes útzár van, ezért az Útinform szerint a 190-es km-nél Kabától, Nádudvar, illetve Hajdúszovát felé érdemes kerülni.


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek