A tátrai sípályák is megnyitnak

A síszezon kezdetét veszi a Magas-Tátrában, a tervek szerint december első heteiben. Már javában folynak az előkészítő munkálatok – tájékoztatta Marian Galajda kommunikációs vezető a SITA hírügynökséget.

A tátrai szállásadók várakozással tekintenek a szezonra, hiszen sokkal világosabb intézkedések vonatkoznak rájuk, mint a tavalyi évben. (Ekkor a síszezon 31 napra rövidült a járvány terjedése miatt.) Továbbá arra kérik az embereket, tartózkodjanak a verbális támadásoktól.

A Slovakia Travel üdvözli azt a döntést, hogy újragondolják a COVID-automatát, s hogy az oltottak a sípályák igénybevételénél is előnyöket élveznek.

Az egyes sípályákon érvényben lévő intézkedésekről az adott komplexum honlapján tájékozdóhatnak az érdeklődők.

Galajda arra is felhívta a figyelmet, hogy a tátralomnici (Tatranská Lomnica) üdülőhelyen a parkolás fizetős lesz: ezt a napi síbérlettel rendelkezők kedvezményesen vehetik igénybe. Azok, akik az egész szezonra szóló síbérletet vásárolnak, teljesen ingyenesen parkolhatnak.

Forrás: webnoviny.sk, bumm.sk

Kövessen minket: Facebook


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek