Sigourney Weaver is benne lesz az új Alien-filmben

Pár napja lett hivatalos, hogy jön az ötödik Alien-film, most pedig Sigourney Weaver részvétele is biztossá vált. Neill Blomkamp rendező úgy képzeli el a folytatást, mint ha A végső megoldás: a Halál és az Alien 4: feltámad a halál soha nem történt volna meg, és a cselekményét A bolygó neve: Halál után helyezi. Kíváncsian várjuk a film magyar címét.

Blomkamp már évekkel ezelőtt kigondolt egy Alien-filmet, majd mikor Weavert kérdezgette a sorozatról és Ripley-ről a Chappie forgatásán, átalakult benne a dédelgetett filmötlet. A dolog egy évvel később vált komollyá, amikor az utómunka folyamán a konkrét elképzeléseit kezdte felvázolni a színésznőnek – mesélte a rendező.

Sigourney Weaver A bolygó neve: Halál című filmben

Forrás: Foxmiddle

A rendező lelkesedése átragadt Weaverre, és egy Sky Movies-nak adott interjúban mindketten arról beszéltek, hogy szeretnék megfelelő módon lezárni Ripley történetét.

David Fincher ugye egyszer már pontot tett a történet végére, és személy szerint sosem volt gondom a harmadik rész befejezésével, de ha visszatér Weaver, hajlandó vagyok elfeledkezni róla. 

Blomkamp freudi rémálomként jellemezte ugyanebben az interjúban a készülő filmet, majd folytatta: „azt akarom, hogy annyira izguljanak a nézők, hogy végig felegyenesedve üljenek a székeikben, miközben egy hagyományos, sötét folyosókon játszódó, szörny elől menekülős film pereg előttük.”


Hasonló cikkek