Sikerdarabjaival nyit a Játékszín

Sikerdarabjaival nyitja a 2019/2020-as évadot a Játékszín szeptember 5-én; az első napon és utána még három alkalommal a Legénybúcsút játsszák, majd a hónap végén hatszor kerül színpadra a Menopauza című produkció.

A Játékszín a nyári szünetben huszonhárom tájelőadást játszott összesen negyvennégy művész, alakításaikat több mint tizennégyezer néző látta – olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, szeptemberben műsoron lesz az előző szezon két bemutatója: a hónap elején a Legénybúcsú négy előadása látható, a hó végén pedig hatszor játsszák legkeresettebb produkciójukat, a Menopauzát. A négy dívához a szezonban Falusi Mariann csatlakozik, Szulák Andreával kettős szereposztásban játsszák a musical vegetáriánus, homeopátia- és ezotériamániás karakterét.

A közönség láthat még Agatha Christie- és Hitchcock-adaptációt, a Szervét Tibor által színpadra írt Virágot Algernonnak című előadást, valamint hat klasszikus vígjátékot olyan alkotók rendezésében, mint Szirtes Tamás, Horgas Ádám és Szente Vajk.

A Színházak éjszakáján, szeptember 21-én 15 órától várják a gyerekeket a Bock Színpadon. A délutáni kulisszajárás, ahogyan az elmúlt években, folyamatos lesz egy-egy színész részvételével, a nagyszínpadon rendhagyó Beugrót játszanak Novák Péter vezetésével, ismét készülnek interaktív verses műsorral, majd házibulival zárják az estét.

Az októbert a Bock Színpadon Szervét Tibor és Kendi Lajos közreműködésével zenés irodalmi esttel kezdik, amelynek címe: Szerelem.info.com.


Hasonló cikkek