Sikeres volt a sörünnep Miskolcon

 

Hatodszorra került megrendezésre a Miskolci Sörfesztivál. Szeptember 8-tól három napon át 30 koncert és közel 100 féle sörkülönlegesség várta a szórakozni vágyókat.

Bikini koncert (PTV Fotó: Vona Ildikó)

Idén is a Népkert adott otthont az évről-évre egyre nagyobb tömegeket vonzó gasztronómiai és zenei parádénak. Két színpadon követték egymást a zenekarok és énekesek. Fellépett többek közt Kowalsky meg a Vega, Zoltán Erika, Bereczki Zoltán, Vastag Csaba, Wolf Kati, Sipos F. Tamás, a Bikini, Happy Gang, Punnany Massif és az Animal Cannibals.

Vengaboys (PTV Fotó: Vona Ildikó)

Állandó vita forrását képezi a szervezők és a környéken lakók között, hogy túl hangos a zene, ami zavarja az ott élőket, mert nem lehet tőle pihenni. A rendezők tájékoztatása szerint: a hangszintet folyamatosan mérték a három nap alatt, és soha nem lépték túl a megengedett decibel mennyiséget.

Finom ételek minden mennyiségben (PTV Fotó: Vona Ildikó)

Igazi fesztiváli hangulatban telt a múlt hétvége. Vasárnap este Szikora Róbert és az R-GO koncertje zárta az idei sörünnepet. A magyar hírességek mellett a külföldi sztárok sem hiányoztak a rendezvényről: fellépett a Saragossa Band és a Vengaboys.

Vastag Csaba koncertje (PTV Fotó: Vona Ildikó)

Előzetes adatok szerint 40 ezren látogattak ki a hatodik sörfesztiválra. Jól fogyott a sör, a pálinka, a sok finom étel, és a zenei kínálattal is elégedett volt mindenki. A jövő évi folytatásról még nincs döntés, de a szervezők – a mostani eredmények alapján – méltán bizakodók.


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek