Sikeres volt Maroslele adventje

Örömmel és sikerrel zárult a közösségépítő adventi programsorozat a településen, mely az év utolsó összejövetele volt, és a Gyertyafényes Adventi Esték nevet viselte

A helyzet különlegességét az adta meg, hogy már az előkészületeket és a szervezést is közösen bonyolították le a lakosok. Természetesen azért, hogy minél többet lehessenek együtt. Hiszen erre már nagy szükségük volt. Emiatt is döntött úgy az önkormányzat, hogy nem mond le az ünnepi programokról a járványhelyzet ellenére sem, habár ezt több faluban megtették.

Drimba Tibor polgármester a Rádió 7-nek arról számolt be, hogy ebben a veszélyhelyzetben még fontosabbak az emberi kapcsolatok, mint máskor, ezért még nagyobb figyelmet fordítanak ezekre a közösségépítő rendezvényekre. Hozzátette: a településen működő civil szervezetek mellett az önkormányzati intézmények munkatársai, de magánszemélyek és vállalkozók is kivették a részüket a szervezésből. a vírushelyzet miatt az idén már több programot nem tartanak a községben. A polgármester kifejtette: nagyon bízik abban, hogy 2022-ben meg tudják tartani azokat az eseményeket, amelyeket már nagyon várnak a helyiek és az ide látogató vendégek.

Farkas Cs. Tekla

Nyitókép: Maroslelei könyvtár

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek