Sípcsonton rúgta a biztonsági őrt

A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt bíróság elé állított egy 29 éves nőt, aki a helyi áruház biztonsági őrét szóváltást követően leköpte és sípcsonton rúgta. Gyorsított eljárásban 40 nap elzárást kapott.

A 29 éves kunszentmiklósi nő 2019. október 1-jén délután ittasan megjelent a helyi bevásárlóközpontban, ahol a biztonsági őrrel szóváltásba keveredett. Viselkedése miatt az őr felszólította az üzlet elhagyására és kikísérte onnan. A nő azonban a bevásárlóközpont előtt kiabálni kezdett, majd visszament az áruházba, ahol ismét távozásra szólították fel. A bejárati ajtó előtt a nő sértegetni, szidalmazni és fenyegetni kezdte az őrt, többször leköpte, kezeivel hadonászva megpróbálta megütni, majd bal sípcsontján meg is rúgta a férfit. Végül a nő az élettársa fellépésére hagyott fel az erőszakos cselekménnyel.

A garázda nő kihívóan közösségellenes magatartása a bevásárlóközpontban és a környéken tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltett.

A szabadlábon lévő, büntetett előéletű nőt az ügyészség tegnap délután bíróság elé állította. A Kunszentmiklósi Járásbíróság a nő bűnösségét az ügyészi indítvánnyal egyezően megállapította és vele szemben 40 nap elzárást szabott ki. Az ítélet jogerős, senki nem fellebbezett ellene.

ugyeszseg.hu

A címlapfotó illusztráció.


Hasonló cikkek