Falnak nyomta a szlovák rendőrautót, majd lábon lőtték

Egy lakóház falának nyomta a szlovák rendőrautót a tolatni próbáló, gépkocsijával menekülő fiatal férfi Mezőkeszin (Poľný Kesov).

A lévai járásbeli Ürmény (Mojmírovce) járőröző rendőrei csütörtökön egy fehér Seat gépkocsira figyeltek fel, amit ismertek, ám a sofőrről úgy tudták hogy sosem volt jogosítványa. Úgy döntöttek megállítják, és ellenőrzik a sofőrt.

A szolgálati jármű hátsó ablakában az előírásoknak megfelelően világított a STOP tábla, ám erre a Seat vezetője nem reagált, behajtott egy zsákutcába, majd amikor rájött, hogy nem menekülhet tovább, rátolatott az akkor már mögötte lévő rendőrautóra. Addig tolta a kocsit a falnak, mire a rendőrautó már csak néhány milliméterre volt a lakóház gázvezetékétől. A fiatal férfi menekülni próbált a helyszínről, ekkor figyelmeztető lövés dördült el, de ez sem állította meg, ezért lábon lőtték.

Ezt követően is vérmesen tiltakozott a sofőr, emiatt az incidenst követően a gyanúsítottat és a rendőröket is kórházba kellett szállítani, hogy ellássák a sérüléseiket. Az esetről a szlovák rendőrség közösségi oldalán tájékoztatták a lakosokat, a történteket még vizsgálják.

Forrás: TASR, ujszo.com

Fotó: Rendőrségi felvétel

Ha tetszettek a tudósítások a hírcikkek, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek