Somló Tamás helyett énekelt Bebe

Az LGT legendás tagjai kérték fel közös munkára Somló Tamás tragikus hirtelenséggel jött halála után Bebét.

Bebe & Anti #01 - Big (1)
Az LGT legendás tagjai, Karácsony János, Solti János és a július 19-én elhunyt Somló Tamás hosszú éveken át léptek fel az Abrakazabra zenekarral, műsorukon főként ismert Locomotiv GT slágerekkel. Tamás tragikus hirtelenséggel jött halála miatt a Back II Black egykori frontemberét, Bebét kérték fel, hogy helyette énekeljen két, már korábban leszervezett koncert erejéig.

The Band #11 - Big

“Tamással nagyon jóban voltam, szimpatizáltunk egymással, baráti volt a kapcsolatunk. 10-15 éve Solti Jánoson keresztül ismerkedtünk meg, aki 1976 óta a Locomotiv GT tagja, és aki egy időben a Back II Black-ben is játszott. Nem tudtam, hogy Tamás ilyen kritikus állapotban van, megdöbbentem amikor bejelentették a halálhírét. Utána állt össze a kép, hogy pár nappal előtte azért kértek fel erre a két koncertre, mert Tamás már nem tudta vállalni őket, én viszont ismerem a dalait és a zenekart, Tamás mellett is többször vokáloztam korábban” – mondta Bebe.

Az énekes számára nagyon megható volt a múlt hétvégi nagykárolyi koncert, ahol az LGT eredeti tagjaival együtt énekelhette a zenekar legendás slágereit.

“Az Álmoarcú lánynál, Tamás szerzeményénél szünetet tartottunk, hogy méltó módon megemlékezhessünk róla. Elképesztő ember és hang volt, máig nem hiszem el, hogy már nincs köztünk” – tette hozzá Bebe, aki szeptemberben újra színpadra lép majd egy Zenevonat koncerten.


Hasonló cikkek