Egy nőt is emberöléssel gyanúsítanak Salgótarjánban

A salgótarjáni alvilág sötét titkai derültek ki a héten.

Mégsem gyanúsítják újabb emberöléssel gyanúsítják azt a salgótarjáni hajléktalan férfit, akit szerdán fogtak el, a nógrádi rendőrök pontosították a korábbi közlésüket. Eszerint csak egy nőt gyanúsítanak egy olyan ember megölésével, akinek a halálához a most őrizetbe vettnek is volt köze.

Mint arról mi is beszámoltunk, szerdán fogták el Salgótarjánban azt a 45 éves férfit, aki késsel megölt egy szintén hajléktalan nőt, majd kiderült, hogy korábban meggyilkolt egy – ugyancsak hajléktalan – férfit is. Szombaton pedig a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte az MTI-vel, hogy elfogtak egy 50 éves nőt, aki a gyanú szerint a szerdán elfogott férfival közösen halálra vert egy hajléktalan férfit.

Nágel Tamás elmondta: tavaly nyáron Salgótarján belvárosában bántalmazta a két ember az 51 éves hajléktan férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. V. Szilviát pénteken emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását – tette hozzá.

A szerdán elfogott M. Szabolcs keddre virradóra több késszúrással ölt meg egy hajléktalan nőt egy híd alatt, a Vásártér közelében. Miután beismerte ezt a bűncselekményt, elmondta, hogy tavaly szeptemberben meggyilkolt egy szintén hajléktalan férfit, akinek a holttestét azóta meg is találták. A bíróság csütörtökön elrendelte M. Szabolcs letartóztatását, aki ellen több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

 

HírMix | Pannon Hírnök 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek