DAC: Kazahsztánba igazolt a középhátvéd

Danilo Beszkorovajnij, a DAC labdarúgócsapatának ukrán védője a kazah élvonalban folytatja pályafutását.

Az U20-as világbajnok ukrán középhátvéd egy évre kölcsönbe a kazah FC Asztana csapatához távozik, amelynek ezután opciós joga lesz megvásárolni őt. Beszkorovajnij 2019-ben a nagymihályiaktól érkezett Dunaszerdahelyre. „Besko immár huzamosabb ideje velünk van. A téli szünet alatt vele, a képviselőivel és az edzői stábbal is elbeszélgettem a helyzetéről. A játékosnak a pályafutása szempontjából jelenleg a folyamatos játéklehetőség legfontosabb, és azt figyelembe véve, hogy 3 futballistánk is van az ő pozíciójára, más lehetőségek után kellett néznünk. Az Asztana megkeresett minket egy ajánlattal, amely lehetővé teszi, hogy a futballistánk több játékpercet kapjon, segítve a további fejlődését. Sok szerencsét kívánunk neki az új klubjában” – idézi Jan Van Daele sportigazgatót a DAC honlapja.

A védő a klub negyedik téli távozója Nicolaescu, Lamkel Zé és Schäfer után, míg a csapathoz egyelőre csak a szabadon igazolható Alex Pinto érkezett.

Forrás: ujszo.com

Fotó: FC Asztana/Instagram

Ha tetszettek a tudósítások a hírcikkek, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek