Sport

DVTK, SPORT KTE – DVTK 1-1 (0-1)

DVTKA DVTK került előnybe Kecskeméten az OTP Bank Liga 19. fordulójában Futács Márkó büntetőből szerzett góljával, azonban nem tudta bebiztosítani a győzelmet a csapat, ehelyett a hazaiak egyenlítettek.

 

 

OTP Bank Liga 19. fordulóKTE-Phoenix Mecano – Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)Kecskemét, Széktói Stadion, 2382 néző. Játékvezető: Németh Ádám (Szalai Dániel, Kis Zoltán; Szabó Zsolt, Szőts Gergely).KTE: Poleksić – Eninful, Póti, Karan, Forró – Patvaros, Varga – Szalai D., Balázs, Gréczi – Szécsi. Edző: Visinka Ede.
DVTK: Rajić – Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér – Barczi, Elek, Kostić, Nikházi – Grumić, Futács. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.Csere: Barczi helyett batioja a 29., Gréczi helyett Nagy P. és Szalai D. helyett Nagy P.  a 46., Nikházi helyett Bacsa az 56., Grumić helyett Gosztonyi a 72., Balázs helyett Pavićević a 81. percben.
Sárga lap: Póti a 16., Futács az 53., Varga R., Elek a 82., Gohér a 86. percben.
Piros lap: Kádár a 86. percben.
Gólszerző: Futács (0-1, 11-esből) a 16., Varga R. (1-1) a 63. percben.Visinka Ede: – Tudtuk, hogy mai ellenfelünk fizikálisan nagyon erős, erre külön készültünk. Kicsit görcsösen indítottuk a mérkőzést, ami igazából a tizenegyes után kezdődött el számunkra. Nem tagadom, mellénk állt a szerencse, mert a DVTK-nak voltak nagy helyzetei, két kapufát is lőttek. Amikor a vendégkapus nagyot védett, akkor jöttünk vissza meccsbe és akkor hitték el a srácok, hogy van keresni valónk. Gratulálok a Diósgyőrnek és további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban és a kupákban.Szivics Tomiszláv: – Nagyon fontos mérkőzés volt, feszültek voltunk az eredménykényszer miatt. A gól után nem tudtuk kihasználni a kecskeméti zavart, pedig volt pár helyzetünk. A második félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Grumić teljesen üresen lőhetett, Batioja és Bacsa is ziccerben volt, Kostić kapufáját én már benn láttam. A Kecskemét pedig egy fejesből egyenlített. Összességében nem játszottunk úgy, ahogy várom és ahogy játszani fogunk, mégis közelebb álltunk a győzelemhez. Gratulálok a kecskeméti csapatnak az egy ponthoz!U21: DVSC – DVTK 0-6 (0-3)Vitelki Zoltán együttese ezen a hétvégén kezdte meg a tavaszi szezont a múlt heti Pécs elleni elmaradt mérkőzés után. Debrecenben Icsó és Balogh A. 2-2, Hornyák és Fézler góljaival gálázott a DVTK U21.U21 I. osztály 18. fordulóDebreceni VSC DLA – Diósgyőri VTK 0-6 (0-3)Debrecen. Játékvezetők: Sándor Csaba (Bendik Gábor, Nagy György).
DVSC: Csorvási T. – Barnucz G., Fülöp G., Szabó R., Barna Sz., Lukács R., Sándor T., Ruza Z., Varga K., Lénárt G., Engi D. Vezetőedző: Sándor Csaba.
DVTK: Gelei V. – Leskó Z., Csicsvári M., Mahalek M. Nemes M., Szabó B., Timkó I., Csirszki M., Oláh B., Icsó Zs., Balogh A. Vezetőedző: Vitelki ZoltánCsere: Ruzsa Z. helyett Tóth G. a 46., Lénárt G. helyett Kiss R. a 73., Balogh A. és Icsó Zs. helyett Hornyák M. és Fézler M. a 75., Engi D. helyett Nagy N. a 76., Oláh B. helyett Bocsi P. a 77. percben.
Sárga lap: Tóth G. és Icsó Zs. az 50.,  Szabó R. az 51., Kiss R. a 82., Csirszki M. a 89. percben.
Piros lap: Barnucz G. a 77. percben.Gólszerző: Icsó Zs. (0-1) a 12., Balogh A. (0-2) a 26., Icsó Zs. (0-3) a 34., Balogh A. (0-4) a 48., Hornyák M. (0-5) a 78., Fézler M. (0-6) a 87. percben.


Hasonló cikkek