Sportcsarnokban nyithatják a tanévet a földeákiak

Épphogy csak bezártak az iskolák és elkezdődött a nyár, a településen máris a következő tanévet tervezik: a sportcsarnokban tartanák az nyitóünnepséget

Az iskolai készülődés, a tervezés és az önkormányzati élet sem áll meg a nyári szünetben, így folyamatosak az előkészületek. A település sportcsarnoka, pedig olyan jelentős beruházás, hogy nem csak a diákok használhatják majd. A falu sportéletét és kulturális programjait is meghatározza, amint elkészül.

Alakulásáról lapunk is beszámolt. A radio7.hu pedig azt közölte a napokban, hogy a kivitelező nagyon jól áll a munkával, így biztosra veszik a szeptemberi átadást. Hajnal Gábor, polgármester úgy véli a település életében ez az óriási beruházás nagy sokakat érdekel, ezért is dokumentálja lépésről lépésre az eseményeket és oszt meg fotókat a Facebookon is.

Ő maga így nyilatkozott a járási hírportálnak: A sportcsarnokunk nem csupán az iskolai testnevelés óráknak, illetve különböző sporteseménynek ad otthont, hanem szerves része lesz a földeáki közösségi életnek is.

Így tehát a szokottnál egy kicsivel mindenki jobban várja a tanévkezdést, a szeptemberi átadót.

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | PannonHírnök 

Facebook

 

 


Hasonló cikkek