Sportolásra ösztönzik a hódmezővásárhelyieket

A Hód-Mentor Sportegyesület a mozgás mellett jótékonysági aktivitásra és összefogásra buzdítja a helyieket, valamint mindenkit, aki ellátogatna eseményeikre

A mozgás az egészséges élet elmaradhatatlan eleme. A szervezet edzésben tartása még akkor is alapvető feladatunk volna, ha nem vagyunk sportolók. Hisz az állóképességünk nagy szerepet játszik a betegségek legyőzésében. Emellett pedig a fizikai aktivitást remekül össze lehet kötni jótékonysággal, kihívásokkal, egymás támogatásával és önsegítéssel is.

A vásárhelyi Hód-Mentor Sportegyesület éppen ezért szervez tizennyolc hónapon keresztül tizennyolc sporteseményt a városban, illetve a vonzáskörzetében lévő településeken, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. A résztvevők pontokat kapnak az indulásért és eredményeikért is. Ezeket ajándékokra és közösségek támogatására lehet beváltani.

Petróczki Ádám, a sportegyesület elnöke így nyilatkozott a Rádió7-nek a programról:

A pontokból egyrészt készül egy egyéni ranglista, másrészt pedig felajánlhatóak a pontok egy-egy városrésznek, vagy iskolának. Ezáltal szeretnénk ösztönözni az egyes városrészeket, az egyes iskolák tanulóit és tanárait, hogy részt vegyenek a rendezvényeken, és a pontversenyben minél előrébb kerüljön az adott iskola vagy városrész.

A szervezők remélik, hogy sokaknak kedvet hoznak a sportolásra az általuk megálmodott pontgyűjtő programmal. Sportcipőt bekötni, mozgásra fel!

Farkas Cs. Tekla

Nyitókép: illusztráció

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Facebook


Hasonló cikkek